تجهیزات و کادر درمانی بیمارستان مهر خنداب تکمیل است

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۵ کد : ۲۸۷۹۴ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کادر درمانی و تخصصی و دستگاه های بیمارستان خنداب نسبتا کامل است.
تجهیزات و کادر درمانی بیمارستان مهر خنداب تکمیل است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا امانی در بازدید از بیمارستان مهر خنداب بیان کرد: این بیمارستان تنها بیمارستان شهرستان خنداب است که به مردم روستا و شهرهای اطراف نیز خدمت رسانی می کند.
وی افزود: اقدامات خوبی در راستای محرومیت زدایی در حوزه سلامت در شهرستان صورت پذیرفته است که این روند باید مستمر و همیشگی باشد.
وی تاکید کرد: متخصصین قلب، داخلی، جراحی، اطفال، زنان، رادیولوژی و ... در سال های اخیر به این بیمارستان اضافه شدند و تلاش می کنیم در دیگر زمینه ها نیز نواقص رفع شوند تا خدمات درمانی به طور کامل در این مرکز درمانی ارائه شود.
دکتر امانی خاطرنشان کرد: در راستای دسترسی عادلانه مردم به خدمات بهداشتی و درمانی تلاش می کنیم تمام نواقص موجود در این مرکز درمانی را برطرف نمایم اما این نکته مهم وجود دارد که تداوم فعالیت این بیمارستان به استقبال و اعتماد مردم منطقه و خنداب بستگی دارد و اگر به جای مراجعه به متخصصین و پزشکان این شهر به اراک و ملایر مراجعه شود، ادامه فعالیت این بیمارستان و حضور پزشکان و متخصصین به چالش کشیده می شود.
گفتنی است سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این بازدید به مناسبت روز پزشک از پزشکان این مرکز درمانی تقدیر و تشکر کرد.