برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور دکتر امانی سرپرست دانشگاه

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۶ کد : ۲۹۶۸۶ اخبار اصلی
جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور دکتر امانی سرپرست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه بر تقویت و نهادینه سازی فرهنگ اقامه نماز در راستای تقویت تربیت دینی و افزایش ایمان و ارتقای عمل صالح دانشجویان، همکاران و اساتید تاکید شد.
غنی سازی محتوای برنامه های آموزشی و تربیتی با مفاهیم انسان ساز و تعالی بخش اقامه نماز، بهره گیری مؤثر از ظرفیت های مناسب در توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در مراکز آموزشی و تربیتی و همچنین غنی سازی و سازگار نمودن محیط یادگیری برای حضور آگاهانه، داوطلبانه و شوق انگیز نمازگزاران در مراسم عبادی و برنامه های اقامه نماز و اولویت بخشی به اقامه نماز جماعت مهمترین مواردی بود که اعضا در این جلسه بحث کردند.