توزیع انواع آنتی بیوتیک در داروخانه ها تا آخر هفته

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۹۷۰۳ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک از توزیع آنتی بیوتیک‌ به مقدار کافی تا پایان هفته خبر داد.
توزیع انواع آنتی بیوتیک در داروخانه ها تا آخر هفته

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان گفت: توزیع آزیترومایسین، سفیکسیم و آموکسی کلاو از جمله آنتی بیوتیک‌هایی هستند که برای درمان انواع عفونت در کودکان و بزرگسالان تجویز می‌شود، تا آخر هفته شتاب خواهد گرفت.

وی افزود: پس از مراجعه به موقع به مراکز درمانی، پزشک تشخیص خواهد داد که کودک شما چه زمانی به درمان دارویی و دریافت آنتی بیوتیک‌ها نیازمند است و چه زمانی تنها با استفاده از روش‌هایی نظیر استراحت و مراقبت بیشتر از جانب شما بهبود خواهد یافت پس بهتر است در مصرف خودسرانه آن توسط والدین، احتیاط شود.

وی تاکید کرد: عرضه این نوع آنتی بیوتیک‌ها فقط با ارایه نسخه الکترونیکی پزشک ممکن است و فروش آزاد در داروخانه‌ها به علت قیمت گران، مقدور نیست.

دکتر علیمرادیان در پایان خاطرنشان کرد: در هفته گذشته توزیع سرم در استان وضعیت مطلوب تری داشت و توزیع سرم در ابتدا با اولویت بیمارستان‌ها و سپس داروخانه‌های شبانه روزی و در مرحله بعدی مراکز جامع سلامت و سپس داروخانه‌های خصوصی است.