پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن "روز مهندس"

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۹۷۶ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی فرا رسیدن پنجم اسفند "روز مهندس"را به تمامی مهندسین به خصوص مهندسین حوزه سلامت تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، متن کامل پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم اسفندماه سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی و  روز مهندس، تلاقی ارزشمندی از اندیشه مهندسی ایران گذشته و سرمشق قراردادن تلاش‌های آن دوران برای جوانان جویای علم امروز کشور است تا با بهره‌گیری از تجارب کسب شده و استفاده از علم و نوآوری و ایجاد فناوری‌های نوین، حفظ و اعتلای استقلال ایران اسلامی رقم زده شود و دستیابی به افق‌های افتخار بر اساس سندچشم‌انداز مهیا گردد.

بی تردید، تلاش های صادقانه و کوشش های بی دریغ شما و همکارانتان در اجرای برنامه های حوزه سلامت که با هدف ایجاد زیرساخت های مناسب و بهبود خدمات به آحاد هموطنان می باشد، قابل تقدیر و سپاس است.

تشکر و قدردانی می نماییم از زحمات و تلاشهای مهندسین حوزه فناوری و اطلاعات، مهندسین  منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه، مهندسین  تجهیزات پزشکی و تمامی جامعه مهندسین دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، که با تلاش بی وقفه خود سعی در ساخت و تجهیز بیمارستانهایی جدید، درمانگاهها، کلینیک های ویژه و..‌ در استان مرکزی را دارند و همانطور که شاهد هستیم، با تلاش بی وقفه این عزیزان فاز دوم بیمارستان آیت آلله خوانساری اراک، کلینیک ویژه امیر المومنین(ع) و بیش از 100 طرح بهداشتی و درمانی در جای جای استان مرکزی به بهره برداری رسید تا تمامی هم استانی های عزیزمان در هر جای سرزمین آفتاب قرار دارند بتواند از نعمت بهداشت و درمان بهره مند گردند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 1400 شهید مهندس، فرا رسیدن پنجم اسفندماه این روز گرامی را به خانواده این شهدای عزیز و تمامی مهندسین پرتلاش استان مرکزی به خصوص مهندسین حوزه سلامت تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون این قشر فعال و پویا را در مسیر کمک به توسعه و پیشرفت همه جانبه استان،  از درگاه ایزد منان خواستارم.

شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده های مهندسین تلاشگر است

دکتر سید محمد جمالیان