نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می کند/ همسفر تا بهشت

۰۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۰۰۱۹ اخبار اصلی
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در راستای ترویج فرهنگ ازدواج آسان و همچون سالهای گذشته، اقدام به اجرای طرح «همسفر تا بهشت» کرده است.
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می کند/ همسفر تا بهشت

به گزارش وب دا مرکزی، حجت الاسلام علی حسن وند گفت: این رویداد همراه با سفر فرهنگی، زیارتی به مشهد مقدس و با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، آموزشی، مسابقات و جشن ازدواج دانشجویی در جوار حرم رضوی است.

وی افزود: ثبت نام سفر به مشهد مقدس ویژه زوجینی است که حداقل یکی از آنها دانشجو باشند.

وی تاکید کرد: حضور کاروان ازدواج دانشجویی در جوار حرم امام رئوف، برگزاری مسابقه کتابخوانی تار و پود عاشقی، تهیه ژتون غذای حضرتی، بهره مندی از سخنرانی های مذهبی، مشاور و مدرس دانش خانواده با محوریت خانواده موفق و اعطای هدایای فرهنگی از سوی آستان قدس و مسابقاتی که در طول این سفر معنوی برگزار می شده، در سال های گذشته مورد پسند دانشجویان قرار می گرفت.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: آخرین مهلت ثبت نام 30 آبان ماه سال جاری تعیین شده و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت EZDEVAJ.NAHAD.IR ثبت نام نمایند.