فعالیت اورژانس بانوان در اراک به زودی آغاز خواهد شد

۱۶ آبان ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۴ کد : ۳۰۴۰۷ اخبار اصلی
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از راه اندازی پایگاه اورژانس بانوان در آینده نزدیک در کلانشهر اراک خبر داد.
فعالیت اورژانس بانوان در اراک به زودی آغاز خواهد شد

به گزارش وب دا مرکزی، بهروز ایران نژاد بیان کرد: با توجه به احساس نیاز به ایجاد پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کلانشهر اراک به دنبال راه اندازی این پایگاه هستیم که با توجه به اقدامات صورت گرفته و برنامه ریزی و هماهنگی هایی که انجام شده است در آینده ای نزدیک پایگاه اورژانس بانوان برای اولین بار در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اراک راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: هدف از راه اندازی این پایگاه خدمت رسانی به بیماران و مصدومین خانم و رعایت حریم بیمار در سوانح و مصدومیت ها است.

وی تاکید کرد: زیر ساخت های اولیه ایجاد پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان با حمایت مجموعه بهداشت و درمان و سرپرست دانشگاه در حال آماده سازی است و در صورت تامین نیروی انسانی، بزودی شاهد آغاز بکار این پایگاه در کلانشهر اراک خواهیم بود.

ایران نژاد در پایان یادآور شد: قرار است در هر شیف از این پایگاه، 2 همکار خانم به عنوان تکنسین فعالیت کنند که 1 آقا به عنوان راننده آمبولانس آنها را همراهی خواهد کرد.

علیرضا شمشیری - خبرنگار وب دا مرکزی