قریب به ۹۶۰ هزار مراجعه به مراکز درمانی در ۶ ماه ابتدایی سال

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۳ کد : ۳۰۴۵۶ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۹۵۹ هزار مراجعه در نیمه اول امسال به بیمارستان های استان مرکزی انجام شده است.
قریب به ۹۶۰ هزار مراجعه به مراکز درمانی در ۶ ماه ابتدایی سال

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر رضا شجاعی بیان کرد: ۹۵۹ هزار مراجعه در نیمه اول امسال به بیمارستان های استان مرکزی انجام شده که عمده این مراجعات به شکل سرپایی خدمات درمانی دریافت کرده‌اند.

وی افزود: ۱۵ هزار و ۸۰۹ خدمت بهداشتی در نیمه اول امسال در این استان انجام شده که پنج هزار و ۴۷۵ مورد آن عمل جراحی در رشته‌های تخصصی بوده است.

وی تاکید کرد: اکنون خدمات ناباروری در استان در سه مرکز جهاد دانشگاهی، بیمارستان های امیرالمومنین (ع) و سینا در اراک ارائه می شود.

دکتر شجاعی در ادامه خاطرنشان کرد: با وجود همه‌گیری آنفلوآنزا در بیشتر استان‌های کشور، استان مرکزی فوتی ناشی از ابتلا به این بیماری فصلی نداشته و اگر مواردی از سوی مراجع غیررسمی اعلام شده، تکذیب می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین یادآور شد: رعایت دستورالعمل‌ها و استفاده از مواد غذایی مناسب می‌تواند در ابتلا نشدن به این بیماری کمک موثری باشد.

دکتر شجاعی در پایان گفت: گروه سنی کودکان و دانش آموزان به سبب تجمع در مدارس بیشترین آمار مبتلایان را شامل می‌شوند.