افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت مهردشت(گاوخانه) اراک

۲۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۸ کد : ۳۰۶۹۸ اخبار اصلی
با حضور مسئولان مرکز خدمات جامع سلامت مهردشت از مناطق حاشیه ای اراک، به بهره برداری رسید.
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت مهردشت(گاوخانه) اراک

به گزارش وب دا مرکزی، رییس مرکز بهداشت شهرستان اراک در آیین افتتاح این مرکز با اشاره به اینکه این مرکز به بیش از 6 هزار نفر از مردم این منطقه خدمت رسانی خواهد کرد، گفت: مرکز خدمات جامع سلامت طبق آخرین بازنگری طرح های گسترش شبکه با توجه به پیشنهاد مرکز بهداشت شهرستان اراک و استان و ارائه به معاونت بهداشت وزارتخانه، با هدف ارائه خدمات با کیفیت تر بهداشتی و درمانی ایجاد گردیده است.

سید شهریار حسینی بیان کرد: با همکاری شورای اسلامی و دهیاری روستای گاوخانه طبقه همکف ساختمان دهیاری بطور موقت تا احداث ساختمان دولتی به منظور راه اندازی مرکز در اختیار مرکز بهداشت شهرستان اراک قرار گرفت.

وی افزود: این مرکز خدمات جامع سلامت با اعتباری حدود ۳۰۰ میلیون تومان از محل منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک با زیربنای ۲۵۰ مترمربع، تجهیز و به بهره‌برداری رسیده است.

وی تاکید کرد: این مرکز جامع سلامت، ۶۰۵۳ هزار نفر را تحت پوشش دارد و نیروی انسانی شاغل در این مرکز ۵ نفر شامل پزشک، ماما و مراقب سلامت است.

بهروز قنبری، خبرنگار وب دا مرکزی، مرکز بهداشت شهرستان اراک