معرفی و تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۶ کد : ۳۱۰۶۲ اخبار اصلی
در مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان مرکزی در سال ۱۴۰۱، از پژوهشگران برگزیده دانشگاه علوم پزشکی اراک تقدیر و تشکر شد.
معرفی و تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در آیینی در روز دوشنبه مورخ ۱۴ آذرماه 1401 در دانشگاه اراک با حضور نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، استاندار مرکزی، معاون وزیر علوم و روسای دانشگاه‌های استان و جمعی از مسئولین از پژوهشگران و فناوران برتر استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.

در این آیین از 6 نفر از محققان برجسته دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان پژوهشگر برتر تجلیل شد.

در بخش پژوهشگران برتر استان مرکزی در حوزه علوم بالینی، دکتر مهران شایگان‌فرد، دکتر حسام الدین مدیر و دکتر مهدی صالحی تجلیل شدند.

در بخش پژوهشگران برتر استان مرکزی در حوزه علوم پایه، محمد گلی طالب و دکتر علی جدیدی تجلیل شدند.

در بخش پژوهشگران برتر کارشناسان استان مرکزی، دکتر مجید طاهری به عنوان پژوهشگر با رتبه برتر، معرفی و تجلیل شد.