حسن علیمرادی دوازدهمین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱ را رقم زد

۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۵ کد : ۳۱۲۰۰ اخبار اصلی
حسن علیمرادی جوان ۳۲ ساله با اهدای اعضای بدن خود پس از مرگ نیز زندگی خود را جاودانه کرد و جان هموطنانش را نجات داد.
حسن علیمرادی دوازدهمین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۱ را رقم زد

به گزارش وب دا مرکزی، کارشناس واحد فراهم آوری و شناسایی اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: جانبخش حسن علیمرادی 32 ساله به دنبال سقوط از ارتفاع از تاریخ 13/9/1401 در بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک بستری شد.

سیده رضوان موسوی افزود: این جوان رعنا متاسفانه به دلیل عدم پاسخ به روندهای درمانی دچار مرگ مغزی شد و پس از اخذ رضایت خانواده بزرگوار و ایثارگرش در تاریخ 20 آذرماه به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام و تحت جراحی هاروست قرار گرفت و با اهدای اعضا جانبخش (کبد- کلیه ها) به چند بیمار نیازمند عضو، به انتظار رنج آور آن ها پایان داد‌.

وی، ضمن تسلیت به خانواده ی معظم علیمرادی بابت از دست دادن این جوان ناکام، از ایشان به خاطر گرفتن این تصمیم سخت اما خداپسندانه تشکر کرد.

دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز برای مرحوم علیمرادی و خانم  بیات عسکری که چند روز پیش با اهدای اعضای بدن خود نجات بخش جان چند هموطن خود شده بود و البته 10 جانبخشی که در سال جاری با بخشش جان خود، آسمانی شدند، علو درجات و جاودانگی آرزو می کند.