سامانه الکترونیکی میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی اراک راه اندازی شد

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۴ کد : ۳۱۳۴ اخبار اصلی
سامانه الکترونیکی میز خدمت و تکریم ارباب رجوع دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی شد.
سامانه الکترونیکی میز خدمت دانشگاه علوم پزشکی اراک راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در خصوص این سامانه گفت: ارتباط مراجعان با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور بدون حضور فیزیکی و دریافت خدمات از ویژگی های این سامانه است.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: این سامانه در پورتال دانشگاه علوم پزشکی اراک به آدرسwww.arakmu.ac.ir  با عنوان میز خدمت طراحی شده و در بخش میز خدمت، دبیرخانه هوشمند، ملاقات مردمی، نظرسنجی و دریافت پیشنهاد، ثبت و پاسخگویی پیشی بینی شده است.

وی اظهار داشت: میزخدمت به 2 شیوه فیزیکی و الکترونیکی برای مراجعان وجود دارد که راه اندازی الکترونیکی میز خدمت، مزایای فراوانی از جمله جلوگیری از تردد، صرفه جویی در زمان، تسهیل کار ارباب رجوع و دسترسی آسان به مجموعه مدیران بهداشتی و درمانی را به همراه دارد.

کلید واژه ها: سامانه الکترونیکی میز خدمت تکریم ارباب رجوع