رفع ۴۰ درصدی کمبود دارو در استان مرکزی

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۴ کد : ۳۱۴۸۴ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۴۰ درصد کمبود دارو در استان مرکزی رفع شد.
رفع ۴۰ درصدی کمبود دارو در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان بیان کرد: کمبود دارو در استان به میزان ۴۰ درصد برطرف شده، ولی اینطور نیست که به نقطه رضایت بخشی رسیده‌ایم و کمبود دارو به طور کامل برطرف شده است.

وی افزود: این معاونت در تلاش است تا هم محل توزیع ذخیره دارو و نیز شرکت‌های توزیع را در استان مرکزی هر چه سریع‌تر راه اندازی کند.

وی، یکی از دلایل کمبود برخی اقلام دارویی را نبود ذخیره استراتژیک و شرکت توزیع سراسری دارو عنوان کرد و افزود: هر چند شرکت‌های خصوصی و دولتی در استان مرکزی در حال توزیع دارو هستند، اما این شرکت‌ها، نیاز استان را برطرف نمی‌کنند و داروخانه‌های استان ناچار به سهمیه‌بندی برخی اقلام دارویی هستند.

دکتر علیمرادیان در ادامه خاطرنشان کرد: تلاش‌ها برای رفع کمبود دارویی ادامه دارد و اکنون تولیدکنندگان سه برابر ظرفیت، دارو وارد بازار مصرف می‌کنند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: سهمیه دارویی هر استان براساس جمعیت سنجیده می‌شود که این شاخص برای استان مرکزی یک و نیم تا ۲ درصد تعیین شده است.