۹۵ درصد پزشکان بخش خصوصی در طرح نسخه الکترونیک همکاری دارند

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰ کد : ۳۲۵۳۱ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یک‌هزار و ۱۸۳ پزشک استان مرکزی در اجرای طرح نسخ الکترونیکی مشارکت دارند.
۹۵ درصد پزشکان بخش خصوصی در طرح نسخه الکترونیک همکاری دارند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر رضا شجاعی بیان کرد: ۶۹۸ پزشک عمومی و ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق‌تخصص در بخش‌های دولتی و خصوصی از نسخه الکترونیکی در ویزیت پزشکان استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه  ۹۵ درصد از مطب‌های پزشکان در بخش خصوصی استان مرکزی در طرح نسخ الکترونیکی همکاری دارند، افزود: در صورتی که پزشکان از نسخ الکترونیکی استفاده نکنند، تذکر دریافت خواهند کرد و پروانه مطب پزشکی آنان تمدید نخواهد شد.

وی تاکید کرد: کار طبابت بدون استفاده از نسخ الکترونیکی به سختی ممکن است زیرا بیماران نیز تاکید دارند تا با نسخ الکترونیکی داروهای خود را از بیمه دریافت کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان خاطرنشان کرد:  اجرای نسخه نویسی الکترونیک به شفاف سازی موضوعات در حوزه سلامت کمک می‌کند و از تداخلات دارویی و قاچاق دارو نیز جلوگیری می‌شود.