حساسیت دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت بر روی آلایندگی نیروگاهی

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶ کد : ۳۲۹۶۱ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از شنیدن خبر گازسوز شدن نیروگاه حرارتی شازند بسیار خرسندیم.
حساسیت دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت بر روی آلایندگی نیروگاهی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در حاشیه بازدید سرزده ی خود از نیروگاه حرارتی شازند، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت مردم همواره در مطالبات و پیگیری ها از وزارت بهداشت و ادارات و سازمان های مرتبط در پایتخت، پیگیر موضوع سوزاندن مازوت و ایجاد آلودگی برای مردم اراک، بوده است.
وی افزود: در سفر اخیر وزیر بهداشت به اراک و شازند، از ایشان درخواست کردیم، موضوع آلایندگی این واحد را به گوش متولیان امر رسانده و در جلسه هیات دولت به شخص رئیس جمهور، بیان کنند.
دکتر امانی در پایان ضمن تشکر از پیگیری های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، نمایندگان مجلس، محیط زیست و سایر مسولان امر در این مسیر و گاز سوز کردن این واحد نیروگاهی تلاش ها و پیگیری های لازم را داشتند که خوشبختانه در حال انجام است و امیدواریم همین روند ادامه دار باشد و نیروگاه شازند دیگر هرگز مجبور به استفاده از مازوت برای تولید برق نشود.