تقدیر از اشاعه دهندگان فرهنگ نماز و قرآن در دانشگاه و مراکز درمانی + فیلم

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۳ کد : ۳۳۰۴۶ اخبار اصلی
با حضور سرپرست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک و امامان جماعت دانشگاه های استان، از تعدادی از فرزندان کارکنان و پرسنل فعال در امر نماز و قرآن تقدیر شد.
تقدیر از اشاعه دهندگان فرهنگ نماز و قرآن در دانشگاه و مراکز درمانی + فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در این همایش گفت: این دنیا محل گذر است و ما باید از آن عبور کرده و به نور خداوندی که همیشگی و جاویدان است، دست یابیم.
حجت الاسلام علی حسنوند با اشاره به اینکه اگر نماز انسان مقبول خداوند باشد بقیه اعمال او نیز مقبول می شود، بیان کرد: نماز باید با خلوص نیت خوانده شود تا انسان را به خداوند متعال نزدیک تر کند.
دکتر امانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در حاشیه این آیین، گفت: تقدیر و تشکر از خادمان نماز باعث تقویت انگیزه آنان برای ادامه فعالیت های فرهنگی و اعتقادی شده و دیگران را نیز برای قدم گذاشتن در این مسیر تشویق می کند که لازم است به همین دلیل از همکارانی که به طور منظم در این فریضه الهی شرکت دارند، تقدیر شود.