آمادگی دستگاه های خدمات رسانی بهداشتی و درمانی در بهار قرآن و طبیعت

۰۳ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۰ کد : ۳۳۲۲۴ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی فرارسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
آمادگی دستگاه های خدمات رسانی بهداشتی و درمانی در بهار قرآن و طبیعت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در پیامی فرارسیدن بهار قرآن و عید بندگی را به هم استانی های خود و کارکنان و پرسنل خدوم دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

آمد گه آمرزش و شهرُ الله عظمی

توفیق خدایا، تو ز ما سلب مفرما

ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و غفران است، ماه مبارک رمضان، فرصتی استثنایی و ارزشمند در جهت تقرب به پروردگار متعال است.

خداوند مهربان را شاکریم که توفیق عبادت و بندگی در این ماه مبارک را بار دیگر به ما عطا فرمود و فرصتی فراهم آورد تا با روزه‌داری در این ماه به تهذیب و تزکیه نفس بپردازیم.

اینجانب ضمن تبریک مجدد آغاز این ماه پر فیض و بابرکت، از تمام روزه داران و هم استانی های عزیزم می خواهم با توجه به افزایشی شدن آمارهای کرونا در استان در چند روز گذشته و پیش بینی ادامه دار بودن این روند در روزهای آتی، پروتکل های بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک را رعایت کنند.