توجه ویژه به مراکز درمانی مناطق محروم

۰۳ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۱:۴۰ کد : ۳۳۲۲۸ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مراکز درمانی در مناطق محروم در این ایام می توانند با ارائه خدمات مطلوب از ازدحام مراکز درمانی مرکز استان جلوگیری کنند.
توجه ویژه به مراکز درمانی مناطق محروم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در صبح سومین روز از بهار طبیعت و اولین روز از ماه مبارک رمضان از مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شبانه روزی تیپ ۲میلاجرد به صورت سرزده بازدید کرد.
وی تاکید کرد: مرکز درمانی شهر میلاجرد در مجاورت شهرستان کمیجان با ارائه خدمات مناسب، ضمن تلاش برای ارتقای سطح سلامت این منطقه از مراجعه غیر ضروری به شهرستان کمیجان و اراک جلوگیری کرده است.
دکتر امانی در ادامه خاطرنشان کرد: در ماه های گذشته سعی کردیم متخصصین و پزشکان فوق تخصص را به گونه ای تقسیم کنیم تا مناطق محروم و کم برخوردار بیشترین نفع را از حضور آنان و خدمات آنها ببرند.