افتتاح دبیرخانه خانه مشارکت مردم در سلامت استان مرکزی

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۲ کد : ۳۳۳۲ اخبار اصلی
دبیرخانه خانه مشارکت مردم در سلامت استان مرکزی با حضور دکتر سید محمد جمالیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و دیگر مسئولان افتتاح شد.
افتتاح دبیرخانه خانه مشارکت مردم در سلامت استان مرکزی

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، معاون اجتماعی و رییس مرکز اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک در مراسم افتتاحیه این دبیرخانه گفت: خانه مشارکت مردم در سلامت جهت ارتقاء سطح سلامت مردم در تمامی شهرستان های استان در سال 1397 تشکیل گردیده و تاکنون 16 جلسه رسمی در سطح استان برگزار شده است.

دکتر ریتا ظهیری افزود: خانه مشارکت مردم در سلامت که متشکل از نمایندگان گروه های مرجع مردمی می باشد با هدف بررسی و اولویت بندی مشکلات سلامتی جامعه، برنامه ریزی برای حل آنها و نیز پیگیری موارد ذکر شده از مراجع قانونی تشکیل گردیده است و نقش مهمی در حوزه مشارکت های مردمی در سلامت برعهده دارد.

کلید واژه ها: دبیرخانه خانه مشارکت مردم در سلامت استان مرکزی