حمایت از مراکز درمان مبتلایان اتیسم + فیلم

۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۴ کد : ۳۳۴۲۶ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دویست نفر در استان دچار اختلالات اتیسم هستند که نیازمند حمایت می باشند.
حمایت از مراکز درمان مبتلایان اتیسم + فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی به بهانه روز جهانی اتیسم به همراه معاونین و مدیران دانشگاه همراه با مسئولین بهزیستی استان مرکزی از مرکز روزانه درمان و توانبخشی مبتلایان به اختلالات طیف اتیسم رضوان بازدید و از حمایت از مراکز و سمن های فعال در حوزه ی سلامت خبر داد.
وی افزود: این بیماری حدود سه سال است که توسط وزارت بهداشت به عنوان بیماری خاص و صعب العلاج شناخته شده است.
وی تاکید کرد: همکاری معاونت درمان و واحد دندانپزشکی با ارائه خدمت با تعرفه دولتی می تواند در درمان این بیماران موثر باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همچنین برای درمان این بیماران می توان از دانشکده توانبخشی و گفتار درمانها نیز کمک گرفت.
در پایان مقرر شد جلسه ای در دانشگاه جهت بررسی و رفع مشکلات موسسه برگزار شود.