نشست صمیمی متولی سلامت استان مرکزی با پیشکسوتان حوزه بهداشت و درمان

۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۱ کد : ۳۳۴۳۰ اخبار اصلی
دکتر امانی به مناسبت ماه رمضان و میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) با جمعی از پیشکسوتان دانشگاه علوم پزشکی اراک دیدار کرد.
نشست صمیمی متولی سلامت استان مرکزی با پیشکسوتان حوزه بهداشت و درمان

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این دیدارها از زحمات همکاران پیشکسوت به‌ خصوص رشادت ها و فداکاری های آنان در دوران دفاع مقدس تشکر کرد و گفت: همکاران بهداشتی و درمانی اعزامی از استان در زمان جنگ، کمک ها و اقدامات شایان ذکری از خود نشان داده اند که قابل تقدیر است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: هر چند از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال های ابتدایی جنگ تحمیلی زمانی نمی گذشت، اما افراد باتجربه و کاردانی به جبهه های حق علیه باطل اعزام شدند و در ارائه خدمات درمانی و اورژانسی اقدامات تأثیرگذاری انجام دادند.
در این دیدارها هر یک از پیشکسوتان به بیان خاطرات پرداختند.
گفتنی است دکتر امانی با آقایان رضایی آشتیانی، دکتر دالوندی ، جمالو، صالحی و ده نمکی دیدار و گفتگو کرد.