همکاری دانشگاه های علوم پزشکی اراک و لرستان در سیلاب احتمالی

۲۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۳۳۵۸۴ اخبار اصلی
روسای دو دانشگاه علوم پزشکی اراک و لرستان طی تماس تلفنی در مورد آمادگی هر دو دستگاه در پی وقوع احتمالی سیلاب و بحران مبنی بر پیش بینی هواشناسی کشور، از آمادگی پرسنل خبر دادند.
همکاری دانشگاه های علوم پزشکی اراک و لرستان در سیلاب احتمالی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی با دکتر دلفانی به صورت تلفنی سخن گفت و از همکاری و حمایت مجموعه بهداشت و درمان استان مرکزی در صورت نیاز خبر داد.
وی افزود: با توجه به پیش بینی وضعیت هواشناسی و اعلام سطح هشدار برای مناطق جنوب و بخصوص غرب کشور در پی بارندگی شدید، اعلام آمادگی کرد در صورت نیاز این دانشگاه آمادگی دارد به هموطنان و همنوعان خود کمک کند.
گفتنی است استانداری لرستان در پیامی اعلام کرده است: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال بروز سیلاب در استان، تمامی امکانات و تجهیزات برای مقابله با سیلاب احتمالی بسیج شده‌اند.