حقوق فروردین کارکنان دانشگاه طبق احکام جدید پرداخت خواهد شد

۲۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۳ کد : ۳۳۵۸۷ اخبار اصلی
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: احکام جدید کارکنان دولت در دانشگاه علوم پزشکی اراک صادر گردیده است.
حقوق فروردین کارکنان دانشگاه طبق احکام جدید پرداخت خواهد شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس ملاطایفه بیان کرد: خوشبختانه با تلاش همکاران کارگزینی، کلیه احکام کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و طرحی صادر شده است.
وی افزود: از این حیث (صدور احکام جدید) جزء اولین دانشگاه های علوم پزشکی در کشور هستیم و خوشبختانه حقوق فروردین ماه طبق احکام جدید به همکاران تقدیم خواهد شد.
وی تاکید کرد: همچنین احکام کارکنان مشمول مشاغل کارگری (تبصره ۴)، نیز به محض صدور بخشنامه صادر خواهد شد.
دکتر ملاطایفه خاطرنشان کرد: احکام جدید از روز شنبه ۲۶ فروردین در سامانه کارکنان بارگزاری و برای همکاران قابل دسترس خواهد بود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از همه همکاران کارگزینی و تلاش آنان برای رساندن احکام به اولین حقوق از سال جدید تشکر کرد.