کسب عنوان برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه فرهنگی و اجتماعی

۲۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۳۳۶۸۴ اخبار اصلی
دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین دستگاه های اجرایی استان موفق به کسب عنوان برتر شد.
کسب عنوان برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه فرهنگی و اجتماعی

به گزارش وب دا مرکزی، بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در لوحی از رییس و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تقدیر کرد.
متن کامل لوح به شرح زیر است:

دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی
با سلام و تحیات
یقینا توسعه و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مرهون تلاش خالصانه و مومنانه مسئولین خدوم و دلسوزی است که رضایت خداوند متعال و مردم فهیم کشور را سرلوحه خویش قرار داده و در این عرصه از هیچ کوششی دریغ نمی کنند و این مهم را افتخاری ارزشمند می دانند.
با توجه به اجرای برنامه میزان تحقق برنامه های دستگاه های اجرایی استان در حوزه فرهنگی و اجتماعی در سال ۱۴۰۱ و کسب عنوان برتر توسط آن دستگاه، بدینوسیله از زحمات جنابعالی، معاون مربوطه و کارشناسان حوزه فرهنگی اجتماعی آن مجموعه تشکر و قدردانی می نماید.
توفیقات روزافزون شما را از درگاه حضرت احدیت خواستارم.

بهنام نظری
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی