مرکز نظریه پردازی دانشگاه علوم پزشکی اراک شکل گرفته و جزء اولین دانشگاه ها است + فیلم

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۹ کد : ۳۳۸۶۷ اخبار اصلی
معاون گروه نظریه پردازی شورای انقلاب فرهنگی گفت: کمیته دستگاهی در سال گذشته تاسیس و رییس دانشگاه در این زمینه اهتمام ویژه ای دارند که جای بسی خوشحالی است.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی اکبر مسگرپور گفت: دومین جلسه آشنایی با فرایند کرسی های نظریه پردازی و کرسی های ترویجی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد که نشان از جدیت و استقبال مسئولان و تصمیم گیران حوزه سلامت در استان مرکزی دارد.
وی افزود: با تدوین و توضیح آیین نامه ها امیدواریم اهتمام بیش از پیش اساتید را در برگزاری کرسی های ترویجی و تخصصی به همراه داشته باشد.
گفتنی است در جلسه ای که در شهریور سال گذشته برگزار شده بود، مقرر شده بود، کرسی های ترویجی، تخصصی و نظریه پردازی در حوزه علوم پزشکی انجام شود.