پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز استاد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۵ کد : ۳۳۹۸۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی به مناسبت شهادت شهید مطهری، روز معلم را به آموزندگان علم پزشکی و اساتید حوزه سلامت تبریک گفت.
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز استاد

دکتر امانی در این پیام آورده است: هدف از این نامگذاری، قدردانی از زحمات و خدمات این استاد بزرگ و ارج نهادن به جایگاه والای معلم است، چرا که معلم مسئولیت پرورش سرمایه‌های یک کشور را بر عهده دارد و از دسته مشاغل با اهمیت محسوب می‌شود.
به گزارش وب دا مرکزی، متن پیام به این شرح است:

به نام خداوند جان و خرد
 معلمی شغل نیست؛ معلمی عشق است، معلمان این مرز و بوم با الگوگیری از شهید اهل قلم، استاد مطهری همواره در جهت ارتقاء سطح علمی کشور کوشیده و اساتید علوم پزشکی نیز با درک حساسیت و ارزشمندی حوزه ی پزشکی و سلامت، با تمام توان به علم آموزی جوانان خلاق و خوش ذوق پرداخته و نقشی بی بدیل در افزایش کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی پس از انقلاب داشته و خواهند داشت.
اینجانب بزرگداشت روز معلم را بر معلمان و اساتید حوزه بهداشت و درمان تبریک گفته و ضمن ارج نهادن زحمات آنان، از تلاش های خالصانه اساتید و هیات علمی تشکر می کنم.