اولین کنگره استانی بانوان تأثیرگذار استان مرکزی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۸ کد : ۳۳۹۸۳ اخبار اصلی
به همت دفتر بانوان و خانواده استانداری مرکزی اولین کنگره استانی بانوان تأثیرگذار در سالن پیامبر اعظم (ع) استانداری با حضور استاندار و مدیران استانی برگزار شد.
اولین کنگره استانی بانوان تأثیرگذار استان مرکزی

در این مراسم از ۵۰ نفر از بانوان فعال اقتصادی اجتماعی و فرهنگی ساکن استان مرکزی به انتخاب کمیته داوران تقدیر که ۵ نفر از این منتخبین همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اراک بودند.
دکتر نسرین روزبهانی عضو هیئت علمی گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت، دکتر مریم چگینی رییس گروه سلامت روان معاونت بهداشتی، دکتر شهلا نظری مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی، اکرم حمزه لوئیان رییس گروه سلامت مادران، جمعیت و باروری سالم معاونت بهداشتی، اکرم احمدلو کارشناس بهداشت مادر و کودک معاونت بهداشتی از بانوانی بودند که در این مراسم تقدیر شده و لوح یادبود کنگره را از استاندار مرکزی، دریافت نمودند.