دیدار با خانواده‌ استاد علی فرخ‌ مهر

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۱ کد : ۳۴۰۲۸ اخبار اصلی
دکتر سعیده بهرامپوری سرپرست دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه صدیقه خلیلی رییس دفتر پرستاری دانشگاه به مناسبت بزرگداشت روز معلم با خانواده استاد علی فرخ‌مهر دیدار کردند.
دیدار با خانواده‌ استاد علی فرخ‌ مهر

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهرام‌پوری در این دیدار ضمن تکریم مقام و منزلت تمامی اساتید حوزه سلامت و ادای احترام به خانواده این عزیز که با خلوص نیت باارزش‌ترین عضو خانواده‌ی خود را در مسیر  آموزش و پژوهش نیروهای متخصص اهدا کردند، گفت: بی‌گمان این کار شرافتمندانه استاد برای همیشه در اذهان و خاطره‌ها جاودان می‌ماند و الگویی‌ برای نسل‌های آینده است.
خلیلی رییس دفتر پرستاری نیز از خانواده بزرگوار این استاد که با تمام وجود، بدون هیچ چشم داشتی به وصیت پدر عمل کرده و در این امر خطیر مشارکت داشته‌اند، تشکر کرد و اذعان داشت: جامعه علوم پزشکی این هدیه رو نکوداشته و امید است روح این عزیز با اولیا الهی و شهدای اسلام، محشور گردد.
گفتنی است پیکر مرحوم استاد علی فرخ مهر طبق وصیت‌ ایشان در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به دانشگاه علوم پزشکی اراک جهت انجام اقدامات آموزشی و پژوهشی اهدا شد.