پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز ماما

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۳ کد : ۳۴۰۴۰ اخبار اصلی
دکتر امانی در پیامی روز ماما را به تمام همکاران مامایی تبریک گفت و خاطرنشان کرد: حیات انسان، والاترین و با ارزش ترین نعمت خداوند متعال است و ماما اولین فردی است که این هدیه الهی را درک می‌کند.
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز ماما

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این پیام آورده است: هدف از نامگذاری روز ماما، بزرگداشت مامایی و افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات در راستای سلامتی مادر و نوزاد و اهمیت کار مامایی است.
متن کامل پیام به شرح زیر است:
واژه ماما را معمولا برابر با زایمان می‌دانیم، ولی مامایی با ترکیبی از علم و هنر شغلی ا‌ست که عملا چند پیشه است.
اگر مسؤولان در تربیت ماما بیشتر فعالیت کنند عملا برای جامعه منافع بسیار زیادی خواهد داشت، چرا که حوزه فعالیت ماما خیلی فراتر از امر زایمان است یک ماما از زمان قبل از بارداری، دوران بارداری و بارداری یک خانم و همچنین دوران میانسالی و سالمندی در حال ارائه خدمات با کیفیت است.
حال آنکه در این برهه که مباحثی چون افزایش جمعیت و جلوگیری از سالمندی جوامع مطرح است، نقش کلیدی و مهم ماماها بیش از پیش نمایان شده و ارزش فعالیت آنها هویدا می شود.
لذا به همین خاطر همواره تلاش می کنیم مشکلات و چالش های کاری همکاران مامایی را برطرف نموده تا با خیالی آسوده و قلبی آرام به این امر مهم پرداخته و در این راه خدمات باکیفیتی به مردم ارائه دهند.