بررسی مسائل مالیاتی پزشکان و مراکز بهداشتی و درمانی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ کد : ۳۴۱۵۰ اخبار اصلی
در جلسه ای با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی، مباحث حقوقی و مالیاتی مراکز، مطب ها و پزشکان، مطرح و تبادل نظر شد.
بررسی مسائل مالیاتی پزشکان و مراکز بهداشتی و درمانی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این نشست ضمن تاکید بر قانونمند بودن پزشکان نسبت به پرداخت مالیات، گفت: بیشترین مالیات در اصناف را قشر پزشکان پرداخت می‌کنند، اما متاسفانه افکار عمومی نسبت به پزشکان حساس شده است.
وی افزود: اکثر پزشکان نسبت به پرداخت مالیات های خود به روز هستند و آن را پرداخت می کنند که لازم است این نگرش نسبت به پزشکان تغییر کرده و جامعه پزشکی را به تعدادی که از پرداخت مالیات تفره می روند، تعمیم ندهند.
میرمحمدی مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی نیز یادآور شد: در استان مرکزی رعایت قوانین مالیاتی به نسبت استانهای دیگر بیشتر انجام می‌شود.