هم اندیشی مشورتی روسای شبکه ها و بیمارستان ها و مدیران دانشگاه علوم پزشکی اراک در رابطه با مسائل حقوقی

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۸ کد : ۳۴۱۶۱ اخبار اصلی
در جلسه ای آموزشی، مهمترین مسائل امور حقوقی در حوزه سلامت به صورت پرسش و پاسخ مطرح و راهکارها و راهنمایی لازم در این خصوص بیان و تبادل نظر شد.

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه گفت: بحث مولدسازی بحث مهمی است و مدیران شبکه ها باید هرچه سریعتر نسبت به این موضوع اقدام و زمین های بلاتکلیف خود را شناسایی کنند.
دکتر امانی افزود: تا آخر تابستان حداقل چندین پروژه باید از این محل(مولد سازی) برای شهرستان های تابعه تعریف شده باشد.
سید جواد رضایی مدیر امور حقوقی و قراردادهای دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: گاهی اوقات نوشتن یک عبارت غلط در قراردادها ممکن است تبعات سنگینی به دنبال داشته باشد به همین دلیل این جلسه هماهنگی و آموزشی برگزار شد تا اطلاعات حقوقی همکاران به صورت ویژه تر در حوزه سلامت افزایش یابد.