تامین تجهیزات پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر به موازات تامین انشعابات

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۱ کد : ۳۴۲۰۵ اخبار اصلی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: برای بهره برداری سریعتر از پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)، مرحله اول انبار کردن تجهیزات ارسالی از وزارت بهداشت در حال انجام است.
تامین تجهیزات پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر به موازات تامین انشعابات

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس ملاطایفه بیان کرد: با پیشرفت حدود ۹۰ درصدی این پروژه، تلاش برای تامین تجهیزات مورد نیاز نیز که از سال ها قبل برنامه ریزی و شناسایی شده بود، در حال انجام است.
وی افزود: در همین راستا مرحله نخست ارسال تجهیزات مورد نیاز بیمارستانی در حال انجام است و حدود ۴۱ مانیتور، ۶۸ دستگاه ونتیلاتور و تعداد زیادی ساکشن و تخت های بیمارستانی وارد اراک شده است.
وی تاکید کرد: تجهیزات ۴ گانه تاسیساتی این پروژه از مدت ها قبل خریداری و در محل نصب شده است.
دکتر ملاطایفه از همکاری و حمایت هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت در تامین این تجهیزات، تقدیر و تشکر کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: نکته مهم پایان و تکمیل شدن پروژه بیمارستان ولی عصر اراک، انشعابات آب، برق، گاز و تلفن است که امیدواریم با اقدام جهادی که اواخر هفته گذشته در مورد تامین برق این پروژه و توسط دستگاه های اجرایی مرتبط انجام گرفت، توسط سایر ادارات نیز انجام شود و با همدلی و وحدت یکپارچه مابقی عملیات باقیمانده نیز انجام و بیمارستان هرچه سریع تر وارد مدار خدمت و درمان گردد.