روابط عمومی خود متن است نه حاشیه

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۳ کد : ۳۴۳۸۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی روز روابط عمومی را تبریک گفت. دکتر امانی در پیامی ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی را تبریک گفت و افزود: روابط عمومی در هر سازمانی در متن و اصل ماجرا است نه حاشیه!
روابط عمومی خود متن است نه حاشیه

به گزارش وب دا مرکزی، متن این پیام به شرح زیر است: بنام خداوند لوح و قلم / همان زنده گردان بعد از عدم بیست و هفتم اردیبهشت روز جهانی "روابط عمومی و ارتباطات” صرفاً یک نام در یک برگ از تقویم روزگار نیست، بلکه یک سرفصل از اخلاق، علم و هنر هست. روابط عمومی ها در هر سازمان و اداره ای در متن موضوع و اهداف آن سازمان قرار دارند و در رسیدن آن سازمان و نهاد به اهداف خود، نقش بسیار مهم و حساسی دارند و ایفاگر مهمترین نقش مدیران و کارکنان به اهداف کوتاه، میان و حتی بلند مدت هستند. اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده به گونه ای که موفقیت سازمان‌ها و ادارات در عرصه‌ها و فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها وابسته است. خوشبختانه همکارانی که در واحد روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک فعالیت دارند توانسته اند رسالت و ماموریت خود را که همانا اطلاع رسانی صحیح، دقیق و بموقع و افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه است را به خوبی انجام دهند. اینجانب روز روابط عمومی را به همکاران سخت کوش و فعال روابط عمومی دانشگاه و همچنین سایر دستگاه ها و ادارات، تبریک گفته و برای یکایک آنها توفیقات روزافزون آرزومندم.