برگزاری جلسه کمیته بهداشت و درمان ستاد ارتحال امام خمینی(ره) در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۵ کد : ۳۴۵۴۴ اخبار اصلی
جلسه کمیته بهداشت و درمان ستاد ارتحال امام خمینی(ره) به ریاست دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

در این جلسه که به ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک و دبیری معاونت سلامت زیستی سپاه رو الله استان مرکزی و با حضور نمایندگانی از تامین اجتماعی، هلال احمر، شرکت نفت و بیمه سلامت برگزار شد، اعضا در خصوص برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بحث و تبادل نظر کردند.
گفتنی است در این جلسه مقرر شد یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۳ دستگاه آمبولانس سبک توسط اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی برای استقرا به مرقد مطهر امام خمینی(ره) اعزام گردد، همچنین مقرر شد ۳ دستگاه آمبولانس توسط هلال احمر، ۲ دستگاه توسط سپاه روح الله، ۲ دستگاه توسط تامین اجتماعی، یک دستگاه شرکت نفت و یک دستگاه آمبولانس بانوان دانشگاه علوم پزشکی اراک زائران را تا حرم مطهر همراهی کنند.
شایان ذکر است کلیه پایگاه های اورژانس جاده ای در مسیر زائران و همچنین کلیه بیمارستان های دولتی و خصوصی در آماده باش کامل قرار خواهند گرفت.