رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان برگزیده حوزه مدیران دستگاه های اجرایی در زمینه جوانی جمعیت انتخاب شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۵ کد : ۳۴۵۷۰ اخبار اصلی
استاندار مرکزی در لوحی از زحمات دکتر امانی و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اراک در راستای تلاش و برنامه ریزی برای اجرای طرح جوانی جمعیت تشکر کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، در متن این لوح آمده است:
بی شک جوانی جمعیت یکی از مولفه های مهم قدرت ملی است و باعث رشد و بالندگی اجتماعی می شود.

بدینوسیله انتخاب جنابعالی به عنوان برگزیده حوزه مدیران دستگاه های اجرایی در نخستین رویداد جایزه استانی جوانی جمعیت را تبریک عرض نموده، اهتمام مجدانه شما را در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت انقلابی و مردمی در حوزه فرزندآوری و جمعیت ارج نهاده و امید است با هم افزایی گام های موثرترین در جهت جوان سازی جمعیت برداشته شود.
سلامتی، سعادت و توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

گفتنی است رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک تنها مدیر حوزه دولتی بود که به این عنوان مهم، دست یافت.