حرکت رو به جلوی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۰:۱۵ کد : ۳۴۵۹۷ اخبار اصلی
خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی اراک با توکل به خداوند متعال و تلاش و همت پرسنل خدوم و فداکار خود توانسته در ماه های اخیر پیشرفت های چشمگیری کسب نماید.
حرکت رو به جلوی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، کسب عناوین برتر و قرار گرفتن در بین ادارات و دستگاههای اجرایی شاخص در سطح استان و همچنین دریافت لوح تقدیر و جایگاه مناسب در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور نشان از حرکت رو به رشد و جلوی مجموعه بهداشت و درمان استان مرکزی دارد. کسب ۳ عنوان برتر تنها در دو ماه گذشته گواه این ادعا است بطوریکه دانشگاه علوم پزشکی اراک توانست در روزهای پایانی فروردین موفق به کسب عنوان برتر در حوزه فرهنگی و اجتماعی گردد. دکتر بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در پیام و اعطاء لوحی این موفقیت را به مجموعه علوم پزشکی و ریاست دانشگاه تبریک گفت. همچنین در ادامه روند رو به جلوی دانشگاه، این مجموعه توانست در حوزه های جوانی جمعیت و اجرای سند خودکشی و خشونت رتبه های نخست و برتر را کسب نماید. دکتر امانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی کسب این موفقیت ها را به کادر و پرسنل خدوم و دلسوز دانشگاه علوم پزشکی تبریک گفت و از تمامی خدمتگزاران نظام انقلاب اسلامی خواست ضمن تداوم این روند، نسبت به ارتقای کمی و کیفی سطح سلامت و ارائه بهترین خدمات به مردم کوشا و فعال باشند.