انتقال ۳ دانشکده دندانپزشکی، توانبخشی و بهداشت یک اقدام جهادی بود که با همکاری کارکنان و دانشجویان صورت گرفت.+فیلم

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۳ کد : ۳۴۷۶۰ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با استقرار این ۳ دانشکده دیگر نگران کیفیت آموزشی و فعالیت آنها نیستیم.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در حاشیه بازدید از ساختمان در حال بازسازی بهداشت، دندانپزشکی و توانبخشی، بیان کرد: مکان استیجاری برخی دانشکده ها، دانشجویان و مراجعین به این مراکز را آزار می داد که با تصمیم اتخاذ شده مقرر شده است هر ۳ دانشکده دندانپزشکی، توانبخشی و بهداشت در یک مکان واحد و به صورت منسجم فعالیت نمایند.
وی افزود: در ابتدا مبلغی حدود ۲۰ میلیارد تومان برای انتقال و بهسازی این مکان در نظر گرفته شد که در حین انجام کار مجبور به انجام برخی تغییرات شدیم که تزریق بودجه حدودا ۱۰ میلیاردی نیز دور از انتظار نیست.

لینک دانلود فایل