رضایت بازرسان هسته مرکزی گزینش از ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۷ کد : ۳۴۷۸۰ اخبار اصلی
در بازرسی تیم بازرسی هسته مرکزی گزینش وزارت بهداشت در ارزیابی فرایندها و اقدامات صورت گرفته در اراک و استان مرکزی، از نحوه عملکرد، همکاری، تعامل و پیگیری قوانین و مقررات تعریف و تاکید شد این همکاری دو طرفه و مناسب نشان از دید مثبت و روحیه همدلی و همفکری رئیس و مدیر و کارکنان واحد گزینش دارد.
رضایت بازرسان هسته مرکزی گزینش از ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، مهندس ذوالفقاری گفت: منابع انسانی یکی از ارزشمندترین سرمایه های یک سازمان است چراکه ممکن است بهترین دستگاه ها و منابع فیزیکی در اختیار باشد، اما بدون داشتن نیروی انسانی کارآمد، نتایج مثبتی حاصل نشود.
وی تاکید کرد: خوشبختانه دکتر گودرزی مدیر گزینش و همکاران ایشان در دانشگاه، در این حوزه دغدغه مند بوده و با تمام توان از ظرفیت ها استفاده می کنند.
 وی تاکید کرد: همکاران گزینش دلسوزانه وقت می گذارند و اهداف سازمان به سمت و سوی درست هدایت می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: خوشبختانه قدم های خوبی در دانشگاه برداشته شده و با توجه به سابقه و همت همکاران این واحد، امیدواریم این روند همچنان نیز ادامه دار باشد.
دکتر امانی افزود: انتخاب افراد با صلاحیت و دلسوز برای حوزه بهداشت و درمان، ارزش و اهمیت کار گزینش را دو چندان می کند.