دومین آمبولانس بازسازی شده تحویل مرکز فوریت های پزشکی دلیجان شد

۱۵ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۲ کد : ۳۴۸۷۷ اخبار اصلی
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان از بازسازی و نوسازی دومین دستگاه اسپرینتر ۳۱۴ این شهرستان خبر داد.
دومین آمبولانس بازسازی شده تحویل مرکز فوریت های پزشکی دلیجان شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فردوسی در این خصوص گفت: با پیگیری ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک و رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی دومین دستگاه آمبولانس اسپرینتر ۳۱۴ مرکز فوریتهای پزشکی دلیجان بصورت کامل بازسازی و تحویل مرکز اورژانس ۱۱۵ این شهرستان شد. وی خاطرنشان کرد: برای بازسازی این آمبولانس بالغ بر مبلغ ۵ میلیارد ریال هزینه شده است و این آمبولانس بعد از تحویل به شبکه بهداشت دلیجان به ناوگان آمبولانس های فوریت های پزشکی پیوست. دکتر فردوسی در پایان از حمایت های رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و رویکرد جدید مرکز اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی مبنی بر متمرکز نمودن موارد تعمیر و بازسازی آمبولانس های این حوزه توسط مرکز فوریت های پزشکی استان تشکر و قدردانی کرد.