پیگیری پروژه های عمرانی حوزه سلامت استان مرکزی با حضور معاون وزیر بهداشت

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۰ کد : ۳۴۸۹۸ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت دیدار و در مورد آخرین وضعیت پروژه های عمرانی حوزه سلامت استان مرکزی، گفتگو کردند.
پیگیری پروژه های عمرانی حوزه سلامت استان مرکزی با حضور معاون وزیر بهداشت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این دیدار ضمن تاکید بر تعداد بالای طرح های عمرانی در استان گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک به لحاظ داشتن طرح ها و پروژه های عمرانی بهداشتی و درمانی متعدد در نقاط مختلف شهری و روستایی، یکی از دانشگاه های شلوغ در سطح کشور است.
در این دیدار که سرپرست بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک هم حضور داشت، ضمن تشریح آخرین وضعیت این پروژه ملی، تاکید شد: هر چه سریعتر موانع و چالش های پیش رو برای افتتاح هر چه زودتر این مرکز درمانی مهم و با اهمیت برداشته شود.
دکتر رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت نیز با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اراک، در ماه های گذشته با مدیریت خوبی که داشته، پیشرفت های زیادی در توسعه پروژه های عمرانی داشته، بیان کرد: وزارت بهداشت نیز قطعا ضمن نظارت بر حسن اجرای این طرح ها از اتمام و تکمیل این طرح ها حمایت خواهد نمود.