۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۱ کد : ۳۵۱۶ اخبار اصلی
دیدار نوروزی سرپرست و اعضای هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیران و پرسنل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این مراسم گفت: در سال 1397 اتفاقات خوبی در حوزه بهداشت و درمان استان اتفاق افتاد و کسب رتبه های برتر توسط معاونت های مختلف را شاهد بودیم.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: امیدواریم در سال 1398 با همت و تلاش بیش از پیش اعضاء هیات علمی و پرسنل دانشگاه بتوانیم رتبه های بهتری را کسب کنیم.

وی اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدغه های ما، بحث کیفی سازی مسائل آموزشی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: برای داشتن جامعه ای پیشرفته و مترقی به کیفی سازی مسائل آموزشی نیازمندیم.

وی ادامه داد: مدیران و پرسنل دانشگاه با از خود گذشتگی آسایش را به مردم هدیه داده اند؛ همکاران ما در قسمت های مختلف دانشگاه، زمانی که مردم در تعطیلات بوده اند، وظیفه و کارشان دو چندان بوده است.

دکتر جمالیان در پایان گفت: دریافت وام 50 میلیارد تومانی کمک شایانی در اتمام پروژه 520 تختخوابی ولی عصر(عج) خواهد کرد.

کلید واژه ها: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر سید محمد جمالیان دیدار نوروزی