پیگری مصوبات و بررسی طرح های پیشنهادی در هیات رییسه

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۳۵۱۹۷ اخبار اصلی
آخرین جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک در فصل بهار با پیگیری مصوبات قبل و بررسی طرح ها و مشورت های پیشنهادی اعضا برای پیشرفت و توسعه همه جانبه دانشگاه برگزار شد.
پیگری مصوبات و بررسی طرح های پیشنهادی در هیات رییسه

به گزارش وب دا مرکزی، در این جلسه بر #مدیریت_منابع و #کاهش_هزینه‌ها تاکید و مقرر شد حتی الامکان از هدر رفت منابع جلوگیری و با اقدام جهادی، بیشترین بهره وری حاصل شود.
همچنین در این جلسه به شرایط ناپایدار انرژی به خصوص برق نیز اشاره و ضمن تاکید بر صرفه جویی در مصرف برق، هرگونه اسراف در این زمینه هدر رفت بیت المال ذکر شد.
در ادامه تشکیل کارگروهی تخصصی در زمینه صرفه جویی و مدیریت منابع پیشنهاد و مقرر شد تجربیات موفق مدیران و تصمیم گیران سابق در این کارگروه بین اعضاء منتقل شود و نهایتا ضمن ارزیابی، امتیاز دهی گردد.
همچنین مقرر و پیشنهاد شد به منظور حفظ آمادگی مراکز درمانی، مانورهای منظمی به صورت فصلی به خصوص با نگاه پدافند سایبری در بیمارستان ها برگزار و میزان آمادگی پرسنل و کارکنان محک زده شود.