بسیج همواره یار و یاور حوزه سلامت است

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۳۵۲۳۴ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بسیجیان همواره و در همه حال، حوزه بهداشت و درمان را پشتیبانی و خلأها را پر کرده اند.
بسیج همواره یار و یاور حوزه سلامت است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در جلسه ای که با حضور معاون دفاع زیستی و دیگر مسئولان سپاه روح الله استان مرکزی، معاون دانشجویی فرهنگی و اعضا بسیج دانشجویی دانشگاه، برگزار شد، بیان کرد: خوشبختانه اعضا شورای و لایه های مختلف بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک در تمام حوزه ها فعال بوده و هستند.
وی افزود: بسیجیان در تمام طول تاریخ و در برهه های مختلف و حساس کمک حال و بازوی توانمند مسئولان و دستگاه ها از جمله در دوران سخت کرونا و نیز اغتشاشات سال گذشته بودند.
وی تاکید کرد: برپایی اردوهای جهادی و اقدامات تاثیرگذار و مفید دانشجویان بسیجی و بسیجیان مخلص، تنها گوشه ای از خدمات خداپسندانه و خیرخواهانه این قشر بی ریا و پاک است که در هر زمینه ای که هستند، کمک زیادی به آن دستگاه ها می کنند.
دانشجویان و بسیجیان حاضر در جلسه نیز با تاکید بر اینکه بسیج مکتب عاشقان است، گفتند: بسیج همواره آماده کمک به دانشگاه بوده و در هر زمانی که به حضورشان نیاز باشد در صحنه هستند.

گفتنی است در پایان جلسه از اعضا فعال بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک تقدیر و تشکر شد.