برگزاری یازدهمین شورای روابط بین الملل دانشگاه با حضور دکتر امانی رییس دانشگاه و اعضا این شورا

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۸ کد : ۳۵۲۳۶ اخبار اصلی
یازدهمین شورای روابط بین الملل دانشگاه با ریاست آقای دکتر امانی روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۹ برگزار شد. این جلسه به صورت دوره ای با حضور معاونین ،روسای دانشکده ها و مدیران ستادی برگزار میشود که یازدهمین دوره ی آن امروز نیز برگزار شد .

در این جلسه دکتر همتا، سرپرست امور بین الملل، به ارائه دستاورد های حوزه بین الملل از سال ۱۴۰۰ تا به الان پرداختند. در ادامه نیز ایشان چالش ها و مشکلات پیش روی این مدیریت را مطرح کردند و با مشورت اعضا تمهیداتی در خصوص رفع این موانع در راستای پیشرفت بیش از پیش دانشگاه در حوزه بین الملل مصوب شدند.