دانشگاه علوم پزشکی اراک از لحاظ فعال بودن پروژه های عمرانی، جزء دانشگاه های صدرنشین در کشور است

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۵۲۴۰ اخبار اصلی
در جلسه ای پروژه های عمرانی در دست احداث مرکز استان و چگونگی تامین و تقسیم نیروی های انسانی مورد نیاز، بررسی شد.

به گزارش وب دا مرکزی، در این جلسه مراحل پیشرفت پروژه های ساختمان الغدیر، دانشکده دندانپزشکی، بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) و مجموع پروژه های شهرستان اراک بررسی شد.
همچنین در مورد مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری و برطرف شدن چالش موتورخانه این بیمارستان و همچنین تامین تجهیزات مورد نیاز و کانال ارتباطی انرژی این مرکز، تصمیم گیری شد.
گفتنی است در این جلسه در خصوص تامین منابع انسانی و نیروهای انسانی مورد نیاز و نحوه چگونگی برگزاری آزمون استخدامی و جذب نیروهای جدیدالورود نیز بحث و گفتگو شد.