تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بر فعالیت و تلاش بیش از پیش همه واحدهای دانشگاه جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت

۱۲ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۰ کد : ۳۵۵۴۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در جلسه هیات رییسه دانشگاه بر فعالیت و تلاش بیش از پیش همه واحدهای دانشگاه جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت، تاکید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، پیگیری مسائل مربوط به پزشکان متخصص تمام وقت توسط معاونت درمان و آموزش، همسو بودن با پروژه ها و نظارت بیشتر بر آنها، کاهش هزینه ها با توجه به محدودیت منابع و افزایش درآمدها، تعرفه های پرستاری و تعامل بیشتر با اعضای هیئت علمی از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.
همچنین در این جلسه بر ضرورت ارتقا مولفه ها و شاخص های بهداشتی و درمانی تاثیرگذار، رسیدگی به شبکه های بهداشت و درمان، دیدار با خیرین حوزه سلامت و مسائل موجود در حوزه های پژوهش و تحقیقات و دانشجویی تاکید شد.