بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در روستای دهنو

۲۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۹:۴۹ کد : ۳۵۸۳۵ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک در بازدیدی سرزده و با هدف نظارت بر نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دهنو بازدید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی به همراه برخی از مسئولین دانشگاه از مرکز جامع سلامت روستایی دهنو بازدید کرد و ضمن گفتگو با کارکنان و کادر درمان در جریان مسایل و نیازهای این مرکز درمانی قرار گرفت.
دکتر امانی در حاشیه این بازدید ضمن تشکر از زحمات کادر بهداشت و درمان و کارکنان این مرکز با تاکید بر تلاش و برنامه ریزی، اتخاذ رویکردی مناسب برای ارتقای کمی و کیفی خدمات را ضروری خواند.