برگزاری جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۰ کد : ۳۵۹۴۲ اخبار اصلی
جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، نمایندگان بنیاد شهید و اعضای این شورا برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از اولویت برنامه های مدیران دستگاه های اجرایی باشد.
دکتر امانی ضمن اشاره به این موضوع که جوانی جمعیت نیز ذیل فرهنگ ایثار و شهادت قابل توسعه و پیگیریست؛ افزود: در بحث تبلیغات محیطی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مجموعه علوم پزشکی پا را فراتر گذاشته و در این راستا اقدامات وسیعتر و گسترده ای انجام داده است.
وی خاطرنشان ساخت: رسیدگی به مسائل و مشکلات ایثارگران و ارائه خدمات به خانواده‌های معظم شهداء از وظایف مسئولان است.
در ادامه جلسه، نمایندگان بنیاد شهید و سایر اعضا به بیان پیشنهاداتی در راستای ترویج این مهم پرداختند و گنجینه سلامت دفاع مقدس، برپایی اردوهای فرهنگی، برگزاری مسابقه یادواره شهدا و فعالیت های مختلف فرهنگی در حوزه دانشجویی از مصوبات این جلسه بود.