تحصیل ۸ دانشجو و فارغ التحصیلی ۴ دانشجو در طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اراک+فیلم

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۷ کد : ۳۵۹۴۳ اخبار اصلی
مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این گروه در زمان ۱۰ ساله فعالیت خود توانسته به کیفیت و زیرساخت های مناسبی دست پیدا کند.
تحصیل ۸ دانشجو و فارغ التحصیلی ۴ دانشجو در طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اراک+فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید امیرحسین لطیفی بیان کرد: این رشته به دلیل نزدیکی اراک و دانشگاه علوم پزشکی اراک به پایتخت و قم، پیشرفت های خوبی داشته است.
وی افزود: از سال ۱۳۹۲ مجوز رشته طب ایرانی - سنتی  صادر شده و تاکنون ۴ دانشجو در مقطع دکترا فارغ التحصیل شده اند و در حال حاضر نیز ۸ دانشجو در حال تحصیل هستند.
وی تاکید کرد: زیرساخت های بسیار خوبی در زمینه طب مکمل در دانشگاه علوم پزشکی اراک وجود دارد که می توان به وجود مرکز تحقیقات اشاره کرد.
دکتر لطیفی گفت: سلامتکده طب ایرانی در حوزه درمانی نیز در کلینیک های ویژه ی دانشگاه، در کنار سایر متخصصین بالینی فعالیت می کند که خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تقویت زیرساخت های موجود و رفع کمبودها، خصوصا نظیر رشته هایی همچون داروسازی سنتی، خدمات خوب و مناسبی در آینده به مردم و دانشجویان این حوزه ارائه گردد.