بازدید دکتر امانی از حوزه بهداشت و درمان شهرستان کمیجان+فیلم

۲۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۳۶۰۵۰ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: خوشبختانه وعده هایی که سال گذشته در شهرستان کمیجان داده ایم، در حال انجام است.
بازدید دکتر امانی از حوزه بهداشت و درمان شهرستان کمیجان+فیلم

دکتر امانی افزود: زمانی در شهرستان کمیجان حتی استقرار پزشک عمومی نیز با چالش همراه بود، اما خوشبختانه در حال حاضر ۱۱ متخصص در این شهرستان فعال هستند و اتاق عمل بیمارستان این شهرستان در یک ماه اخیر حدود ۲۰ عمل متنوع و مختلف انجام داده است.
وی در حاشیه این بازدید از ساختمان در حال ساخت کلینیک ویژه بیمارستان امام علی(ع) نیز بازدید کرد و گفت: امیدواریم با تزریق ۳ میلیارد تومانی از محل دانشگاه و ۵ میلیاردی سفر رییس بنیاد مستضعفان در هفته گذشته، این کلینیک هر چه زودتر تکمیل و در مدار خدمت به مردم شریف این منطقه قرار گیرد.
فرماندار کمیجان نیز با اشاره به اینکه ۶ پروژه سلامت محور در این شهرستان در حال ساخت است که ۵ پروژه بهداشتی و ۱ پروژه درمانی است.