امام جمعه اراک: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه برای توسعه کشور است.

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۳ کد : ۳۶۱۳۲ اخبار اصلی
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: بزرگترین عوامل اقتدار در هر جامعه‌ای، نفت، گاز و منابع طبیعی نیست، بلکه نیروی انسانی سرمایه و عامل اصلی برای توسعه بیشتر کشور است.
امام جمعه اراک: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه برای توسعه کشور است.

به گزارش وب دا مرکزی، آیت‌ الله قربانعلی‌دری نجف‌آبادی در آیین افتتاحیه مرکز مردمی نفس استان مرکزی در دانشگاه علوم پزشکی اراک، افزود: تنها نیروی انسانی است که می‌تواند منابع موجود را به خوبی مدیریت کند و این سرمایه باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی عنوان کرد: استان مرکزی با ۶ دهم درصد نرخ جمعیت، جوابگوی جوانی نیست و باید به رشد ۲ و سه دهم درصد برسد.
وی با اشاره به برخی از سقط جنین‌ها در جامعه گفت: احیا انسان در دستورات دینی و معنوی اسلام مورد تاکید است و نجات جان یک انسان، نجات بشریت است.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: وضع جمعیت استان مرکزی و استان‌های شمالی کشور مطلوب نیست، اروپایی‌ها و سایر کشورها مانند چین هم‌اکنون از سیاست تک فرزندی به سه فرزند و افزایش نرخ جمعیت رسیده‌اند.
آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی عنوان کرد: قرآن درباره فرزندکشی چندین آیه دارد که ما به عنوان مسلمان باید به آن عمل کنیم.
وی تصریح کرد: حفظ فرزند، مبارز با سقط جنین و جلوگیری از ترک ازدواج و ولنگاری در بین جوانان باید جدی گرفته شود.
امام جمعه اراک ادامه داد: غیرت اسلامی باید در جامعه توسعه یابد و از تشریفات و زرق و برق زندگی جلوگیری و به اصل دین توجه شود.